The wonders of the rings, part 2

On ens havíem quedat? Ah,sí… Els 2 marica-hobbits estaven a punt de completar la seva missió i creuar Mordor o Tongariro park per arribar al volcà on cremar el maleït anell…
Una dura prova, però, els esperava!!! Una glaçada i de les xungues. I a sobre Sauron va robar les malles tèrmiques al fredolic del grup!!!! Però amb molt esforç i calor hobbitiana, els nostres protagonistes vencen la dura prova.
A les 6am sona l’alarma i amb fred i desesper es posen en marxa. Del fred fins i tot la seva amiga de llauna, l’eriçona, sembla que no es vulgui engegar. Un parell de sustos després i amb molt carinyo, els herois aconsegueixen descongelar l’eriçona i que arranqui marxes!!! Si és que… El que no poden aquests hobbits!!!

image

Faaaaaa mooooolt freeeeed!!!!!

Es troben amb les àguiles que els ofereixen informació important de la ruta que hauran de seguir. Els porten fins al lloc d’inici del camí, a les portes de Mordor. Allà es troben milions de guiris-orcs, gairebé tots d’origen germànic i algun francès… Són per tot arreu🙍🙅
Intenten escapolir-se com poden de les manades d’orcs però sempre n’hi ha més i més…. Un no acabar, però ells aconsegueixen obrir-se pas i camí cap al volcà del destí. Per això es troben amb unes zones volcàniques tremendament xules i amb unes moooolt bones vistes del Taranaki, un volcà al que ja van estar fa uns dies descansant i proveïnt-se d’energia, ajudant a la producció lletera (per més info veure post sobre el tema).

image

Vistes del Taranaki al fons

image

Pedres volcàniques

image

La gent vol pujar aquí amb bambes?

image

Nyam...nyam

Arriben en un determinat punt on han d’arriscar-se a pujar al volcà, ple de neu i relliscós, o buscar un camí més segur per poder llençar el poderós i maligne anell. Veuen exaltats com molts orcs, gens equipats per la guerra, s’atreveixen de forma inconscient a intentar l’escomesa de pujar el volcà del destí. Però no veuen els perills que es poden trobar??? Com són orcs, ja s’apanyaran, que vagin on vulguin!!!
Aquí teniu doncs els dos gayhobbits seguint per un camí llarg però més segur, que els porta a la devils staircase, amb unes vistes tremendes de la zona volcànica i a intentar pujar al capdamunt del tongariro (proesa que també han de deixar a mitges pel vent i la neu) des del coll, obtenint unes panoràmiques que els permeten vislumbrar al fons el llac blau, lloc on han de dur l’anell sense perdre temps.

image

Paisatges desolats

image

Boniques vistes

image

Gollum... perdó Manel i el llac blau

Per això, però, abans hauran de passar pel cràter vermell, una baixada forta i relliscosa plena de més orcs alemanys estúpids que no paren de molestar el pas dels nostres companys. Arriben així als llacs turquesa, ja propers cada vegada més a la comesa. Aquests llacs treuen fum i fan una olor sulfúrica que podria matar a qualsevol, però no als nostres amics que tot ho poden.
Una esplanada més, on un parell de trolls-asiàtiques amb càmara els intenta atacar; i finalment arriben a la blue lagoon, on després d’un petit refrigeri acaben destruint l’anell.

image

Melena al viento...

image

Des del cràter vermell

image

Piscina amb olor a pet pudent

image

Sireno-hobbit

image

Hobbit que està amb l'anell al dit

image

Llac blau on tirar l'anell

Aquest, al ser destruït, provoca una força magmàtica tal que activa un volcà adormit de la zona. Danger, danger, high voltage. A córrer s’ha dit per un camí serpentejant cap avall a buscar l’eriçoneta.
Això sí, aquests hobbits són uns golafres i es paren enmig de l’alarma sísmica per dinar com Gandalf mana… Treuen el seu tupper d’amanida i oh😨😨 s’han deixat l’obrellaunes (pq encara fan llaunes sense abrefacil???). Afortunadament una dona-nan molt simpàtica que porta una navalla suïssa els la deixa i poden obrir les fantàsticament asqueroses mongetes amb tomàquet wadies (amb gust a kètxup asquerós🙅🙅). Un cop menjat, segueixen el seu camí fins arribar a l’eriçoneta, que els porta fins a cobert, en una zona prou allunyada per estar fora de perill.
Un cop més, els mariquilles-hobbits han aconseguit un èxit, en una de les rutes més espectaculars que han fet fins ara al viatge!!!!!!!

image

Que s'activa el volcà:O

image

Danger, danger... high voltage

image

Ja salvats, mordor des de la llunyania

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s