The wonders of the rings , part 1.

Aquí tenim altra vegada els nostres dos mariques-hobbits, que després de vàries aventures, han estat uns dies descansant a Rivendel, escapant-se de fred i pluja, ajudant als seus amics Elfs munyint vaques i fent uns plats exquisits…
Un cop amb les forces recuperades doncs gràcies a la màgia èlfica, tornen a la comarca, on els donaran les noves instruccions a seguir (quin pal, amb lo poc que els agrada això de les heroïcitats). De camí amb l’ eriçoneta, es troben un anell del dolent i malvat Sauron. I què hem de fer naltros amb això ara?
La bruixota del i-site ho té molt clar, anar al volcà , al Tongariro parc, i fer cremar l’anell.
De camí passen per terres ondulades i verdes que els recorden la seva comarca.

image

La comarca

Afortunadament, l’eriçona els porta per tot arreu, tant espavilada que és ella!!!!

image

Passant per la república independent de Whangamomomona

image

L'eriçona que porta als hobbits per tot arreu

Sauron, però, quan s’assabenta de les intencions dels mariquites-hobbits, el primer que fa és canviar el temps i programar 2 dies de pluja intensa i fred, per intentar que els nostres protagonistes decideixin fer cua i deixin l’anell per on sigui. Però els hobbitillos són uns éssers tossuts i difícils de fer canviar de plans, almenys els dos que aquesta història ocupa.

image

Un ramat d'ovelles enviat pel Sauron... els nostres protagonistes però poden amb tot

Van, doncs, a buscar unes provisions i a preguntar al bruixot del Doc què poden fer mentrestant. Es troben, però, un sequaç del Sauron que es fa passar per un de bo i que els diu que millor ni intentar-ho, amb bon o mal temps, la neu no els permetrà el pas!!!
Es passa la tarda i la nit plovent, i el matí següent s’aixeca amb encara més plujes… Què faran els nostres protagonistes? Ells, molt llestos, han vist que hi ha una de les vies que apropen al volcà dels dallonsis que es diu Desert Road. I on millor evitar pluja i mal temps que en un desert. Però Sauron, que és més llest del què semblava, els venta una visió de núvols de pluja, que descoratja als marica-hobbits. Quina estafa de desert. A més un vent fred i huracanat els fa canviar de plans i buscar recer.

image

Semblavav un dia ben bonic

image

Però Sauron els va estafar...pluja i vent i criatures extranyes


image

Desert road poc desèrtica

Després de passar ponts i preses, els pilars d’Hércules i tot plegat, els nostres amics (o enemics segons vulgueu mirar) troben un refugi que els serveix per guardar-se de les visions alucinatòries de Sauron.

image

Creuant ponts i preses

image

Barallant-se amb esperits

image

Sembla que la màgia de Sauron s'exhaureix... per fi veuen el volcà

Aquí, doncs, veuen el volcà que els ocupa, des de molt lluny sí, però destapat i en unes condicions òptimes per apropar-s’hi i fer la seva feina. Per avui, però, és molt tard. Demà serà un altre dia. Per aconseguir el seu propòsit i no haver de fer mitja volta a meitat, sinó completar el camí sense haver de tornar, els hobitses truquen a un servei d’àguiles que els proporcioni un sistema de transport, que els ajudarà en la seva missió…
Les àguiles s’ho cobren, però aquests hobbits ho agraeixen, no volen tornar a casa esgotats després de la seva dura aventura😌😌.
Els espera però una dura prova aquesta nit… Els poders de Sauron són infinits i una forta glaçada nocturna afectarà la vida dels nostres companys d’aventures… Se’n sortiran? Continuaràààààà…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s