Per terres de Saruman

Eren dos hobbits mariquilles que anaven passejant en lloms d’un eriçó per la Terra Mitjana. De forma sobtada es van trobar de cara un espectacular llac amb un paisatge de fons encara més espectacular. No sabien, però, que allí habitava un maleït i malvat mag anomenat Saruman.
Un cop van arribar, es dirigiren al llac de les aigües escumoses. Un lloc en el que es podia dormir i on una ranger-centinela de l’espècie kiwi els va demanar un sac ple d’onces d’or per deixar-los-hi dormir. Aquest guàrdia, a més a més, els va intentar enverinar oferint-los aigua escumosa, però els dos hobbits anaven plens de subministres i no es van deixar enredar.

image

Les terres de Saruman

I us preguntareu: què feien 2 marica-hobbits per aquestes cantonades de la terra mitjana? Doncs molt fàcil. Anaven en búsqueda del sugarloaf o llesca de pa amb sucre.
Un cop ben descansats i amb un esmorzar complert per intentar no defallir en l’aventura, els nostres amics són portats per l’eriçoneta fins al Rotebourne track. Aquí esperen trobar la manera d’aconseguir allò que han vingut a buscar. Després de creuar-se amb uns quants humans caminaires, a uns 10 minuts del camí, els marica-hobbits troben la primera senyal… El sugarloaf track. Per aquí trobaran segurament la seva missió, segueixen doncs el camí. Atravessen un espès i humit bosc ple de petites cascades i d’arrels i fang que impedeixen el pas. Anar pujant i pujant ben amunt, acaben sortint de la línea de bush i comencen a veure per on van, un camí pleníssim de fang difícil d’evitar. Tot i les dificultats, aconsegueixen arribar al coll de la muntanya, un moment èpic amb precioses vistes a les valls del voltant. Malauradament, des d’aquí no troben el sugarloaf, així que han de seguir el camí marcat, per uns fangars on les molses, els líquens i les falgueres cobreixen un camí lliscós i en forta baixada, que se’ls fa interminable.

image

Llesca de pa de sucre

image

Al coll

image

Els marica-hobbits

Un cop superada aquesta dura prova, quan ja sembla tot molt més segur, els nostres hobbits no poden saber que Saruman els ha trobat. Sap que són als seus designis i intenta putejar-los per fer-los la vida impossible. Aprofita la seva màgia per cobrir el camí de troncs d’arbre esllavissats. N’hi ha taaaaants que amb prou feines els nostres herois aconsegieixen saltejar-los. Un trajecte de fàcilment mitja hora se’ls converteix en un dur i perillós camí de 3hores. Un cop s’escapoleixen de l’influxe del mafiós mag, a la vora d’un riu brutalment blavós, aprofiten per fer un mos d’amanida i sardines… Que bones que estan!!!

image

Intent de refrescar-se

image

Trampes i arbres caiguts

Ja porten hores i hores caminant i el sugarloaf encara se’ls resisteix… Passen per un més amable bosc, però humid i túpid, ple d’ents que no els fan ni cas, però els tapen la llum del sol i les vistes. Quan sembla que ja han donat mil voltes i tot és igual, els hobbits mariques troben un llac, un bonic llac que els orienta. Saben que estan a punt d’arribar al final del camí i el pa amb sucre encara es resisteix. Els queda mitja hora de camí per bosc dens altra vegada, envoltats per milers d’ents que se’ls miren sense immutar-se. Arriben a un riu, que creuen gràcies a una estructura fèrrea que el sobrepassa. Cosa de bruixots? Si són ells, afortunadament els han fet el camí més fàcil. Allí arriben a un campament on decideixen fer nit, però abans han d’anar a buscar l’eriçoneta i tot sense haver aconseguit el sugarloaf. Està a punt de fer-se fosc i encara els queda molt per recórrer. Però tatxan, un cop de sort i un elf i un gnom amics que passaven per allí s’aturen i els porten fins a buscar l’eriçoneta. D’allí tornen al campament base, on tot hi haver alguns insectes sandflies que els ataquen, es troben amb unes vistes que els han merescut mitjanament el dia, tot i trobar-se sense el què volien. A l’endemà, una capa de núvols i boira envolta el paisatge, decideixen doncs tornar enrere i aprofitar el dia fent feinada.

image

Al maleït llac

image

Descansant després de l'aventura

image

Quines vistes

Pd: al ser a nova zelanda un dels posts havia de ser una mica freakie ho sentim ;).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s