Dia de cuina colombiana…Serà un tribut al Garcia Marquez o que no teniem res mes a la nevera?

Avui hem canviat el dilluns pel diumenge per problemes de quadratura d’horaris… Això de no treballar fa que tingui una vida encara més estressant, com pot ser això?

Tot i que més o menys ja haviem fet algo similar, avui toca cuina colombiana, i és que el curs de cuina saludable que vaig fer aquest trimestre passat dóna per moooolt. Toca donar pas a la yuca, el guacamole i al plàtan verd…

Els patacones son una forma molt senzilla i gustosa de menjar els plàtans mascles verds, una mica fregit però amb poc oli i molt bo, que juntament amb el guacamole queda boníssim.

Així es pela la yuca (té un art ja que conté cianur i s’ha de vigilar);

Així es fan els patacones, molt i molt bons.

I el truc del guacamole es trinxar-lo a mà,queda menys bonic però molt millor i és la forma original de fer-l’ho.

Els patacons i la yuca amb el guacamole... Més bo que la pinta que té

Els patacons i la yuca amb el guacamole… Més bo que la pinta que té

Un altre angle del mateix ;)

Un altre angle del mateix 😉

Els que van de cuiners ;)

Els que van de cuiners 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s